Klövsjö

Klövsjö är det perfekta resmålet för livsnjutare.

Här finns det stenugnsbageri, ölbryggeri och restauranger. Skidåkningen är både lätt och utmanande, perfekt för hela familjen.

Här finns det längdspår i flera olika längder och svårighetsgrader, varför inte ta en tur över fjället till Storhogna eller Björnrike och ta skidbussen tillbaka efter en härlig dag på fjället. Vill du avsluta dagen med en längdtur finns det upplysta längdspår.

Gör en utflykt till vackra Fettjeåfallet som har en imponerande fallhöjd på 72 meter. Under vintertid finns också möjlighet att prova på isklättring i fallet. Boka ditt boende i Klövsjö redan idag.

Hitta ditt semesterboende i Klövsjö

Exteriörbild av Katrinagården i Klövsjö. En röd träbyggnad i två plan med uteplatser och balkonger. På fasaden finns svarta lycktor i gammal stil. Bakom huset finns en gärdesgård och i bakgrunden skymtar man sjön och en grön fjällsluttning.

Katrinagården

Katrinagården rymligt boende för familjen eller träningsgruppen Precis nedanför backarna i Klövsjö ligger Katrinagården. Samtliga åtta lägenheter har stor rymlig hall med gott om plats för pjäxor, hjälmar, vandrarkängor, skidkläder och ryggsäckar. Ett perfekt boende ...

Här hittar du våra boenden i Klövsjö