Klövsjö

Klövsjö är det perfekta resmålet för livsnjutare.

Här finns det stenugnsbageri, ölbryggeri och restauranger. Skidåkningen är både lätt och utmanande, perfekt för hela familjen.

Här finns det längdspår i flera olika längder och svårighetsgrader, varför inte ta en tur över fjället till Storhogna eller Björnrike och ta skidbussen tillbaka efter en härlig dag på fjället. Vill du avsluta dagen med en längdtur finns det upplysta längdspår.

Gör en utflykt till vackra Fettjeåfallet som har en imponerande fallhöjd på 72 meter. Under vintertid finns också möjlighet att prova på isklättring i fallet. Boka ditt boende i Klövsjö redan idag.

Hitta ditt semesterboende i Klövsjö

Vybild över fastighet

Katrinagården

Katrinagården rymligt boende för familjen eller träningsgruppen Precis nedanför backarna i Klövsjö ligger Katrinagården. Samtliga åtta lägenheter har stor rymlig hall med gott om plats för pjäxor, hjälmar, vandrarkängor, skidkläder och ryggsäckar. Ett perfekt boende ...
Svartmålad fjällstuga i ett plan.

Klövsjögläntan

Njut av lugnet men gångavstånd till fjället och nöjen. Här bor du lite mer avskilt men fortfarande med gångavstånd till fjället, liften, pisterna och Hotell Klövsjöfjäll med bar, restaurang, sportbutik, spa och gym. Perfekt oavsett ...

Här hittar du våra boenden i Klövsjö