Vålkojan Lodge

Ett boende för konferensgrupper eller stora sällskap.

Det perfekta boendet för företagskonferensen, kompisgänget eller när hela släkten ska fira högtidsdagar. Precis på stranden till ån Veman ligger Vålkojan Lodge. Ett stort, mysigt boende för upp till 20 personer. Dessutom finns fem stycken fristående 4-bäddsstugor.

I Lodgen finns sex sovrum samt sovloft totalt; tre rum med dubbelsäng, två rum med en våningssäng och ett rum med två våningssängar (samtliga våningssängar med bred underslaf sk. familjesäng). Dessutom det stora sovloftet med sex enkelsängar. Två badrum med dusch varav ett med bastu och ett med tvättmaskin samt tre separata toaletter. Det stora köket är utrustat för att många ska kunna laga mat till många, bl.a. dubbel kyl och frys, och dubbla spisar. Här finns en rymlig matsal och härliga sällskapsytor med braskamin och plats för många samt ett media rum med storbilds-TV. Den som vill kan ta ett skönt bastubad och ett uppfriskande dopp i ån, eller varför inte rulla sig i snön på vintern, för att sen slappa i relaxrummet. Lodgen har uteplats med utsikt mot ån. Kolgrillar finns på grillplatsen. Se dig omkring i Vålkojan Lodge; Till VR-visning >>

De fristående stugorna har 2 sovrum, vardagsrum med takhöjd till nocken, braskamin och veranda direkt vid åkanten samt fri parkering. Stugorna är utrustade med 2 spisplattor, varmluft-grill-mikro ugn, kyl med frysfack, diskmaskin och full köksutrustning för 4 personer. Tillgång till relaxavdelning med bastu i separat stuga.

Området erbjuder många aktiviteter och naturupplevelser året runt. Vintertid finns fantastiska skidspår, skidleder och skoterleder runt knuten. Föredrar man utförsåkning finns tre av Vemdalens skidområden på 5-25 minuters bilfärd från Lodgen. Vid Sonfjällets nationalpark kan man gå topptur och uppleva fantastisk offpist åkning.

Sommartid finns underbar paddling i ån Veman som också är känt för flugfiske. Att vandra längs ån på den gamla flottarstigen eller göra dagsvandringar och toppturer i Vemdalen med omnejd är fina upplevelser. Förutom enastående vattenfall kan man ha turen att få se fjällets djur och växter så som älg, bäver, ripa, Brunkulla, Guckusko, Lappspira m.m.

För alla golfspelare finns 2 fina 18-håls golfbanor på nära håll; Hede och Klövsjö.

Här hittar du bland annat:

  • 20 bäddar i Lodgen + 5 fristående 4-bäddsstugor
  • Stort kök och matsal
  • Dubbelt av spis/ugn, kyl/frys samt diskmaskin
  • Rymliga sällskapsytor med braskamin
  • Mediarum med storbilds-TV
  • Två badrum med dusch varav ett med bastu och ett med tvättmaskin samt tre separata toaletter.
  • Uteplats
  • Längdspår, skoterled, fiske samt vandring utanför knuten
  • 3 av Vemdalens skidområden 5-25 min bilfärd från Lodgen
  • Fri parkering

Bilder från Vålkojan Lodge

Hitta till Vålkojan Lodge