Event 2023/2024 i Vemdalen

Det händer i Vemdalen

Besök alltid arrangörens hemsida för senaste informationen.

Event i Vemdalen

Evenemang i Vemdalen

För aktuella event i Vemdalen besök Destination Vemdalens hemsida, här finns också länkar till alla duktiga entreprenörer i Vemdalsfjällen.

Vemdalens golfveckor, vecka 29-30

Vemdalens golfveckor

Vecka 29-30

De traditionella golfveckorna v. 29-30 är som alltid säsongens höjdpunkt hos Klövsjö-Vemdalens GK och Hede-Vemdalens GK, områdets två fina golfbanor med skön fjällkänsla från tee till green.

Nästan varje dag mellan 17-30 juli arrangeras en golftävling av det mer lättsamma slaget där alla kan vara med oavsett handicap. Den första tävlingsveckan spelas på Klövsjö - Vemdalens GK med start 17 juli och därefter fortsätter det roliga på Hede-Vemdalens GK.

Hede- Vemdalens GK >>

Klövsjö- Vemdalen GK >>

Klövsjöveckan 2022

Klövsjöveckan i juli

17-23 juli

Klövsjöborna är stolta över sin vackra by. Under Klövsjöveckan vill de ge dig chansen att ta del av både hantverk och lokalproducerade råvaror. Det här är veckan du inte vill missa i Vemdalen. Klövsjöveckan är laddad med golftävlingar, tunnbrödsbakning och guidning på hembygdsgården Tomtan, en mängd gårdsloppisar, näverslöjd, tovning och traktorparad.

boka boende hos AGO i Vemdalen

Höstmarknad i Klövsjö

23 september

Höstmarknaden i Klövsjö i september är en smakupplevelse utöver det vanliga. Lokala producenter radar upp det godaste goda och du kan passa på att fylla på förråden med sylt, saft, ostar och chark.

Här kan du som besökare smaka mängder av goda och närproducerade delikatesser – som du också kan köpa med hem. Här är det bara att vandra från stånd till stånd och ta för er av ostar, sylt, saft, bröd, bär och kaffebröd.

Det finns också lokalt hantverk på plats för de som vill piffa upp hemmet.

Lodge & Lya

Lodge & Lya

Hus-, hem- och fritidsmässa 3-4 november

Lodge & Lya är en härlig tradition under höstlovet. Välkommen hit och ta del av vad vi och alla andra utställare har att erbjuda. Den perfekta mässan för dig som tycker om färg, inredning, mat, friluftsliv, motorer och mycket annat.

Besök oss gärna i vår monter så berättar vi mer om vad det innebär att hyra ut ditt fjällboende via oss.

Välkommen till Lodge & Lya i november!