Event 2023/2024 i Vemdalen

Det händer i Vemdalen

Besök alltid arrangörens hemsida för senaste informationen.

Händer i luften på dansgolvet under Vemdalen Ski Week

Vemdalen Ski Week

Vecka 3-4 (sö-to)

Vecka 3-4 bjuder Vemdalen på härlig skidåkning och humöret är på topp. Vemdalen Ski Week är efterlängtade veckor för alla som älskar skidåkning och häng med nya och gamla kompisar. Samla ditt bästa gäng och ta en helg tillsammans i Vemdalen. Boende hittar ni hos AGO. Alla i boendet ska vara 18 år fyllda.

Boka sportlovsvecka i Vemdalen

Sportlov i Vemdalen

Boka ditt sportlovsboende redan idag!

Boka sportlovsboende i Vemdalen. Välj om du vill boka hel- eller halvvecka.

Sportlov, en klassiker i Vemdalen. I onlinebokningen ser du tillgängliga bokningsdatum och väljer om du vill komma hel- eller kortvecka. Sportlov är avkoppling, skidåkning, bygga snölyktor, mysiga spelkvällar framför brasan och framförallt ledig tid tillsammans. För den som gillar fart och fläkt finns rolig after ski, fantastiska restauranger och andra nöjen. Populära veckor som snabbt bokas och ibland blir helt fullbokade. Passa på att boka boende för ditt sportlov redan idag!

När du bor hos oss går det utmärkt att boka till lakan och handdukar eller varför inte bäddade sängar så det bara är att krypa ner när ni kommit fram och packat upp. Boka boende på Vemdalsskalet, Björnrike, Klövsjö och Storhogna.

Glad påsk i fjällen

Påsklov i fjällen

Gör påskfirandet i Vemdalen till en tradition

I Vemdalen kan du njuta av skidåkning, värmande sol och långa ljusa dagar på fjället. Varför inte göra påsklunchen till en härlig picknick i solen på fjället? Ta med och duka upp påskmaten ute. Medan barnen åker snowracer och letar påskägg kan ni vuxna njuta av god mat och dryck. Boka boende för ditt påskfirande idag så har du något riktigt trevligt att längta till.

Event i Vemdalen

Evenemang i Vemdalen

För aktuella event i Vemdalen besök Destination Vemdalens hemsida, här finns också länkar till alla duktiga entreprenörer i Vemdalsfjällen.