Event 2021 i Vemdalen

Det händer i Vemdalen

Besök alltid arrangörens hemsida för senaste informationen.

Evenemang i Vemdalen

Evenemang i Vemdalen

För aktuella event i Vemdalen besök Destination Vemdalens hemsida, här finns också länkar till alla duktiga entreprenörer i Vemdalsfjällen.

Längdskidspår i Vemdalen

Jul och Nyår i Vemdalen

Jul och Nyår i fjällen är avkoppling, lugn och ro och massor med tid tillsammans. Packa in skidorna, julklapparna och den där boken du längtat efter att få tid att läsa och fira jul i lugn och ro. Avresestäd ingår och för maximal avkoppling bokar ni till bäddade sängar så ni kan börja semestern direkt när ni packat in era saker i stugan. Vissa väljer att fira som vanligt andra prioriterar skidåkning och avnjuter jul eller nyårsmiddagen i underställ. Ni gör det som passar er bäst, vi är övertygade om att ni kommer få en fantastisk semester hur ni än väljer att göra.

Påsklov

Påsklov

Påsk i fjällen är sol, snö, skidåkning och lugn och ro. Varför inte flytta ut påskbordet på fjället och varva ätandet med lite skidåkning? Barnen kan åka snowracer och leka i snön, äggjakt i snön är väldigt uppskattat. Efter en dag i solen kan ni ta en bastu och sen mysa ner er i soffan framför en sprakande brasa och bara ta det lugnt. Avresestäd ingår så ni kan avsluta semestern i samma sköna semesterstämning som ni uppnått under veckan.