Event 2021 i Vemdalen

Det händer i Vemdalen

Äntligen kan vi presenter några kommande event här nedan efter att mycket har varit inställt pga. FHMs rekommendationer. Besök alltid arrangörens hemsida för senaste informationen.

Vemdalen Open

Vemdalen Open

Årets upplaga av Vemdalen Open går av stapeln den 6 och 7 augusti. Tävlingsformen är partävling/bästboll med spel på Hede och Klövsjö golfbana parallellt under två dagar. Här har du chansen att vinna fantastiska priser från ett välfyllt prisbord. Bland annat en vecka i nybyggd lägenhet på Vemdalsskalet sommaren 2022, 2 stycken hole in one pris på 50 000 kr samt ett antal priser som lottas ut; slalompaket, presentkort, middagspaket och mycket annat. Läs mer om Klövsjö Vemdalens GK & Hede Vemdalen GK.

Vemdalen Fjällmaraton

Vemdalen Fjällmaraton

Den 14 augusti arrangeras Fjällmaraton i Vemdalen. En tävling för dig som gillar utmaningar och att springa i vacker fjällterräng. Du väljer om du vill springa 45 km, 35 km, 25 km eller 11 km. Ta med kompisarna eller syrran! Anmälan görs till Vemdalen Fjällmaraton.

Boende bokar du hos oss. Välj mellan lägenheter och hus på Vemdalsskalet, Storhogna, Björnrike eller Klövsjö.

Längdskidspår i Vemdalen

Jul och Nyår i Vemdalen

Jul och Nyår i fjällen är avkoppling, lugn och ro och massor med tid tillsammans. Packa in skidorna, julklapparna och den där boken du längtat efter att få tid att läsa och fira jul i lugn och ro. Avresestäd ingår och för maximal avkoppling bokar ni till bäddade sängar så ni kan börja semestern direkt när ni packat in era saker i stugan. Vissa väljer att fira som vanligt andra prioriterar skidåkning och avnjuter jul eller nyårsmiddagen i underställ. Ni gör det som passar er bäst, vi är övertygade om att ni kommer få en fantastisk semester hur ni än väljer att göra.

Två barn klappar en hund i snölandskap i Vemdalen

Sportlov i fjällen V 7-10

Vecka 7-10 är barnens veckor i Vemdalen. Finns det något bättre sätt att spendera sportlovet på än att åka skidor hela dagen, gå på after-ski för hela familjen och sen samlas framför den öppna spisen med ett roligt spel.

Valle är på plats, barnområden är välpreparerade och restaurangerna laddade för att ta emot er för en hel vecka av ledighet tillsammans.

Påsklov

Påsklov

Påsk i fjällen är sol, snö, skidåkning och lugn och ro. Varför inte flytta ut påskbordet på fjället och varva ätandet med lite skidåkning? Barnen kan åka snowracer och leka i snön, äggjakt i snön är väldigt uppskattat. Efter en dag i solen kan ni ta en bastu och sen mysa ner er i soffan framför en sprakande brasa och bara ta det lugnt. Avresestäd ingår så ni kan avsluta semestern i samma sköna semesterstämning som ni uppnått under veckan.