Välkommen alla fastighetsägare

Det här är er sida

Här hittar ni information om hur det fungerar med uthyrning och ert inlogg till er egen sida där ni ser er intäkt på de bokningar som gjorts och även era ägarveckor.

Vi är ett lokalt företag som jobbat med uthyrning i ca 20 år i Åre och startade upp hösten 2018 i Vemdalen.

Vi förmedlar i Vemdalen ungefär 85 uthyrningsobjekt för korttidsuthyrning. Förutom dem har vi fastighetsskötsel och städuppdrag på ett antal fastigheter i Vemdalen.

I Åre har vi 170 uthyrningsobjekt och ett stort antal avtal för fastighetsskötsel och städuppdrag.

För oss är det viktigt att ha möjlighet till en bra dialog och kontakt med dig som ägare, både när det gäller prissättning för ditt boende, praktiska frågor och alla andra frågor som kan tänkas dyka upp.

Vi är inte större än att vi kan ha en personlig kontakt med både dig som ägare och även med alla gäster och det tycker vi är både viktigt och kul.

Våra gäster bokar via vår onlinebokning på vår hemsida agoivemdalen.se och agoiare.se samt via mail och telefon. Vi är aktiva med sökordsoptimering och sökordsannonsering samt annonserar via sociala medier samt digitalt och print i press och magasin.

Våra huvudsakliga målgrupper är familjer och kompisgäng i vuxen ålder, samt grupper och konferenser. Många av våra gäster blir stamgäster som återkommer år efter år.

Idealet när man önskar hyra ut sitt boende inför kommande vintersäsong är att vi får lägga upp boendet för bokning ett år innan men senast under perioden april-september. Vi önskar att ni som ägare lämnar minst åtta vinterveckor till oss för uthyrning varav minst tre högsäsongsveckor. Avtalet skrivs initialt på två år, när dessa löpt ut är det 6 månaders uppsägningstid före avtalsperiodens utgång.

En del av våra ägare vill hyra ut sina boenden i mycket hög grad medan andra är nöjda om de får uthyrt några få veckor men i högre prisklasser.

Vi besiktigar lägenheterna vid varje avresa och koncentrerar oss då på att hitta ev skador på soffa, lampor m.m. som är lite dyrbarare.

På vissa objekt är avresestädning obligatoriskt för gäster under vintersäsongen och det bakas in i totalpriset ut mot gäst. Gästen kan då inte välja bort det under perioden december-april.

Vår nedre åldersgräns är 18 år och gäller för alla veckor, vi försöker att styra gästerna i rätt riktning mot rätt typ av boende med hjälp av text och pris. Familjer med barn under 18 år är självfallet undantagna från åldersgränsen.

Vi ser fram emot att få hyra ut just ditt boende!

Om du tycker detta låter intressant och vill hyra ut via oss här på AGO behöver vi tillsammans förutom att skriva kontrakt för uthyrning och fastställa prisnivå för objektet även kvittera ut 3 nycklar samt ta bilder och få all information om lägenheten. Som ägare får du varje år ett digitalt förmånskort med rabatter både hos oss och hos våra partners.