Gästinformation

Information till dig som gäst.

Här hittar du all nödvändig information om din bokning, incheckningstider och annat som kan vara bra att veta innan det äntligen är dags för er efterlängtade semester.

Under sommar- och höstsäsongen är våra öppettider vardagar 09:00-16:00. Under vintersäsongen är våra öppettider 09:00-16:00 alla dagar. Vid storhelger och helgdagar kan öppettiderna förändras.

Vid akuta ärenden eller bokning nära i tid ber vi att ni ringer oss på +46(0)684-313 00. När receptionen är obemannad kopplas ni vidare till vår jour.

In- och utcheckning.

veckor med extra högt tryck sker incheckning tidigast från 17 på ankomstdagen. Om lägenheten är ledig innan kan incheckning ske tidigare. Kontakta receptionen vid ankomst för mer information.

Det går bra att checka in utanför våra öppettider. Ungefär en vecka före ankomst får ni ett mejl med all information ni behöver för att hämta nyckeln och checka in. Ni får två nycklar till ert boende.

Utcheckning sker senast klockan 10 på avresedagen. När ni lämnar boendet tänk på att disken ska vara diskad eller diskmaskinen startad. Sänglinnet bortplockat från sängarna och soporna utburna till sopkärl. Sen utcheckning eller bristfällig städning kan leda till en extra kostnad. För vissa boenden ingår slutstädning i priset under vintern.  För övriga boenden samt under sommar och höst går det att köpa till i mån av tid. Tänk på att boka i god tid om du önskar addera städning i din bokning.

Snötillgång

Ski in/ski out läge

Beroende på snötillgång kan avståndet till backe variera.

Snöskottning

Vädret växlar snabbt i fjällen. Snö och blåst kan snabbt få bilvägar, parkeringar och trappor att yra igen. Ett gångstråk som skottats på morgonen kan vara helt övertäckt nån timme senare. Dagar då det snöar eller har slagit om och blivit halt är vi ute och skottar/halkbekämpar löpande vid våra boenden. Vissa stråk kan vara prioriterade för att säkra framkomlighet för räddningstjänst. Var vänlig ha lite tålamod, vi kommer till samtliga.