Höst i Vemdalen

Hösten i Vemdalen är magisk. Fjället exploderar i vackra färger och luften är klar och ren. På topparna ligger årets första snö medans det i dalarna kan vara t-shirtväder. Ta årets sista dopp i en svalkande fjälltjärn efter en härlig vandring med vackra vyer.

Höst i Vemdalen

Boka din höstweekend och få 1 dygn gratis

När du bokar din höstweekend med oss får du den 4:e natten gratis. Det är samma pris oavsett om du bor 3 eller 4 nätter.  Ta med familjen eller bästa vännen och upplev fjällen när det är som vackrast. Ta en långweekend i Vemdalen i höst och njut av frisk luft, sprakande färger och massor med tid tillsammans.

Det händer i Vemdalen i höst

Happy Retreat

Happy Retreat

Happy Retreat är en helg fylld av Yoga, god mat och inspiration. I början av September får du pusselbitar för att få ihop livspusslet i vardagen och träffa andra som är nyfikna på Happy retreats fyra hörnstenar; mat, rörelse, stillhet och medvetenhet.

saft och sylt, kvinna i balgrunden på Klövsjö Höstmarknad

Höstmarknad i Klövsjö

Höstmarknad i Klövsjö i September är en smakupplevelse utöver det vanliga. Lokala producenter radar upp det godaste goda och du kan passa på att fylla på förråden med sylt, saft, ostar och chark.

Det finns också lokalt hantverk på plats för de som vill piffa upp hemmet.

Kvinna gör yoga i Storhogna, Vemdalen

Tjejhelg på Storhogna Högfjällshotell & SPA

2-4 Oktober står Storhogna Högfjällshotell & Spa värd för en tjejhelg. God mat, SPA-upplevelser och mässa i vinterträdgården är bara några av de saker som står på programmet.

Njut av höstfärger och systerskap under en helg med många skratt och avkoppling.