Konferens på era villkor

Här har vi samlat ett urval av våra konferenspaket på våra två destinationer Åre och Vemdalen. Vi har boende för allt från den stora gruppen till den lilla ledningsgruppen. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp att sy ihop ett paket på plats med frukost, aktiviteter, konferenslokaler eller vill klara er på egen hand. Kontakta oss idag för offertförslag

Vemdalen

Byggt med endast naturmaterial och med så liten miljöpåverkan som möjligt är Villa Björnrike det perfekta boendet för den medvetna gruppen. Här finns det 8 dubbelrum samtliga med eget badrum.

Storhogna Högfjällshotell rymmer upptill 160 personer i mysiga dubbel eller 4-bäddsrum. Här bor ni med fjället som närmaste granne och har naturen och längdåkning utanför dörren.

Att bo i stugor i närheten av varandra är ett toppensätt att bo på konferensresan. Alla har sina egna krypin men åker skidor, går på after-ski, konfererar och äter middag tillsammans. 

Åre

Åre Chalet ligger mitt i Åre och imponerar med sina sällskapsytor, 7 dubbelrum, SPA-avdelning, biosalong och sin genomtänkta inredning. Det här är boendet för lednignsgruppen eller kompisgänget som vill unna sig.

Skutan Skilodge har tre år i rad blivit utsedd till Sveriges bästa Skilodge. 16 bäddar och 254 kvm med eget pingisrum, relaxavdelning och en fantastisk veranda med söderläge och vy över Renfjället och Åresjön. 

Dähliehuset ligger ett snöbollskast från Åre Torg och har totalt 115 bäddar i 23 lägenheter under ett tak. Perfekt för den stora gruppen som vill ha dubbelrum men ändå kunna gå mellan rummen i långkalsongerna.

Tips

Vi skräddarsyr resor för skolresor, personalföreningar eller idrottsföreningar. Kontakta oss idag för förslag. Ingen grupp är för liten eller för stor, välkomna med er förfrågan!

Den stora gruppen kommer få en fantastisk konferens på Storhogna Högfjällshotell. Här finns 400 bäddar, ett flertal konferensrum med fantastisk utsikt och ett härligt SPA med pool att koppla av i.

Våra tillval

Liftkort, bäddade sängar, konferenslokal, ved, bagagehämtning, frukost eller kanske morgonrockar till hela gänget? Här hittar du alla våra tillval för konferensgrupper.