Om oss

AGO i Vemdalen

Vi är ett litet företag, som är flexibla, personliga och lösningsorienterade. I Vemdalen har vi funnits sedan 2019, men innan dess har vi hyrt ut och tagit hand om lägenheter och hus i Åre i mer än 20 år med goda intäkter till våra ägare som resultat.

Vi vet hur viktigt det är att allt flyter på och att någon tar väl hand om ditt boende och dina hyresgäster när du själv inte är på plats.

Vår ambition är att leverera med samma höga kvalitet som vi gjort i Åre sedan 2005.

Vi utför flytt-, stor- och avresestädning men även andra tjänster som tex snöskottning, sätta på värme inför ankomst, hyra ut lakan och annat som kan underlätta för dig som ägare.

Att ha en bra dialog med bostadsägaren är viktigt och vi hoppas att du ska trivas hos oss.

Kontakta oss gärna för information om våra tjänster

Skicka ett mail till info@agoivemdalen.se I mailet anger du om det gäller uthyrning, städning eller fastighetsskötsel samt vilken lägenhet/fastighet det gäller. Beskriv också vad du önskar hjälp med. Lämna gärna ett mobilnummer där vi kan nå dig.

Kontakta AGO i Vemdalen: info@agoivemdalen.se

Hur jobbar vi?

Våra ledord och vår strävan är att det ska vara personligt, flexibelt och tryggt att vara kund hos oss.

  • Personligt – för oss är det viktigt att våra kunder upplever att det är nära och enkelt att få hjälp av oss.
  • Flexibelt – Vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss efter våra kunders behov och att hitta lösningar på små och stora uppdrag är en styrka
  • Tryggt – våra kunder ska alltid kunna lita på att vi gör uppdragen med god kvalité samt inom överenskommet tid och pris.

Platsansvarig: Lisa Sjelin
Telefon: 0684-31300
E-post: info@agoivemdalen.se

Vd AGO i Vemdalen: Patrik Pettersson Wallberg

AGO i Vemdalen heter vårt varumärke och bolaget AGO Servicebolaget i Vemdalen AB. Bolaget ägs av Lars-Göran Larsson, Tommy Ekberg, Per-Erik Dillner, Kent Kristofferson och Lars Ocklind.

Bilderna på vår webbplats kommer från: Destination Vemdalen, fotograf Karl Vertergård och fotograf Per Eriksson.