Sommar i Vemdalen

Sommar i fjällen är precis det du vill att det ska vara. Vemdalen bjuder på lugn, avkoppling och massor med tid tillsammans. Koppla av i stugan med en god middag efter en härlig dag med vandring, vattenfall eller renspaning.

Inspiration till sommarsemestern

Erbjudande på sommarbokningar!

När du bokar 7 nätter i sommar bjuder vi på de två sista nätterna, du betalar bara för 5 nätter. Likadant om du bokar 4 nätter, då betalar du bara för 3*. Dessutom får du 20% på avresestäd om du bokar det i samband med ditt boende. Välkommen med din bokning.

*Erbjudandet gäller utvalda perioder och boenden.

Det händer i Vemdalen i sommar

Vemdalen Open

Vemdalen Open

Årets upplaga av Vemdalen Open går av stapeln den 6 och 7 augusti. Tävlingsformen är partävling/bästboll med spel på Hede och Klövsjö golfbana parallellt under två dagar. Här har du chansen att vinna fantastiska priser från ett välfyllt prisbord. Bland annat en vecka i nybyggd lägenhet på Vemdalsskalet sommaren 2022, 2 stycken hole in one pris på 50 000 kr samt ett antal priser som lottas ut; slalompaket, presentkort, middagspaket och mycket annat. Läs mer om Klövsjö Vemdalens GK & Hede Vemdalen GK.

Vemdalen Fjällmaraton

Vemdalen Fjällmaraton

Den 14 augusti arrangeras Fjällmaraton i Vemdalen. En tävling för dig som gillar utmaningar och att springa i vacker fjällterräng. Du väljer om du vill springa 45 km, 35 km, 25 km eller 11 km. Ta med kompisarna eller syrran! Anmälan görs till Vemdalen Fjällmaraton.

Boende bokar du hos oss. Välj mellan lägenheter och hus på Vemdalsskalet, Storhogna, Björnrike eller Klövsjö.