Ta tåget till Vemdalsfjällen

Snälltåget

I sommar kan du hyra boende via AGO i Vemdalen och resa hållbart med Snälltågets nattåg till Vemdalsfjällen. Satsningen som är ett samarbete med SJ, Snälltåget, Destination Vemdalen m.fl. pågår under vecka 28 t.o.m. 32. Snälltågets nattåg tar dig från Malmö via Stockholm och Uppsala till Östersund där du byter till busstransfer. OBS! Taxi kan tillkomma mellan busshållplats och lägenheten/stugan beroende på vilket boende du väljer att boka.

Snälltåget erbjuder resa i egen kupé på nattåget, men det går även att resa i sittvagn. Ombord på tåget finns en restaurangvagn där man kan njuta av något gott under resan. Mängden platser i sittvagnen och på transferbussen anpassas efter gällande rekommendationer.

Nattåget som startar från Malmö, går via Stockholm upp till Östersund på onsdagar och lördagar. Gästerna anländer till Östersund morgonen därpå och byter till buss för vidare transfer mot fjällen. Hemresan sker torsdag respektive söndag eftermiddag. På hemresan ankommer tåget till Stockholm 23.55 och Malmö 07.10. Pris för tågbiljett inkl. busstransfer; från 898kr/person (kostnad för boende och eventuell taxi tillkommer).
Läs mer och boka Snälltåget här >>

Boende

Hur du vill bo bestämmer du själv och bokar separat i vår onlinebokning. Här finns sköna lägenheter och stugor som inbjuder till avkoppling och gemenskap efter härliga dagar på fjället. Ta en bastu, laga middag eller att bara vila fötterna och prata om dagens äventyr med ditt resesällskap. Tänk på att välja ett boende som har närhet till transferbuss och matbutik om du reser utan bil.

Här är de boenden vi rekommenderar när man reser utan egen bil:

Boka boende på Vemdalsskalet >>
Boka boende i Storhogna >>

Transferbuss

Transferbussen stannar vid Storhogna Högfjällshotell och Vemdalsskalet Högfjällshotell.

Busstider ankomst:
06:35 Tåget ankommer  Östersund C
06:45 Östersund C, hålllplats C
08:20 Storhogna Högfjällshotellet
08:40 Vemdalsskalet Högfjällshotellet

Busstider hemresa:
15:45 Vemdalsskalet Högfjällshotellet
16:00 Storhogna Högfjällshotellet
18:00 Östersund C
18:15 Tåget avgår från Östersund C

Boka boende på Vemdalsskalet >>
Boka boende i Storhogna >>
Boka Snälltåget här >>

Kontakta oss för mer information