Vår i Vemdalen

Våren i Vemdalen bjuder på fantastisk skidåkning, kall snö, sol som värmer och långa ljusa dagar på fjället. Åk utför på förmiddagen, ta en avkopplande längdtur på eftermiddagen och avsluta dagen i en solgrop på fjället med lite god matsäck. Glöm inte solskyddsfaktor och vatten när ni ger er ut, chansen finns att det blir rejält varmt.

Vårvintern, eller den 5:e årstiden som vi kallar den är en tid att riktigt njuta av alla utomhusaktiviteter som fjället erbjuder. Att dra till fjälls på vårkanten är något som lätt blir en tradition man inte vill vara utan. Något att längta till, och tid att njuta tillsammans med nära och kära. Eller varför inte göra det till en tradition med bästa vännerna.

Vår i Vemdalen

Vårweekend i Vemdalen

Vårweekend i Vemdalen med familjen eller bästa vännerna är en riktig energiboost. Åk skidor tillsammans, ta en eftermiddag i en solgrop på fjället med något gott att dricka och avsluta med en bastu och lite skönt häng på altanen i kvällssolen. Middag äter ni hemma eller på någon av Vemdalens fantastiska restauranger, glöm inte att boka bord.

Det händer i Vemdalen i vår

Glad påsk i fjällen

Påsklov i fjällen

Gör påskfirandet i Vemdalen till en tradition

I Vemdalen kan du njuta av skidåkning, värmande sol och långa ljusa dagar på fjället. Varför inte göra påsklunchen till en härlig picknick i solen på fjället? Ta med och duka upp påskmaten ute. Medan barnen åker snowracer och letar påskägg kan ni vuxna njuta av god mat och dryck. Boka boende för ditt påskfirande idag så har du något riktigt trevligt att längta till.

Event i Vemdalen

Evenemang i Vemdalen

För aktuella event i Vemdalen besök Destination Vemdalens hemsida, här finns också länkar till alla duktiga entreprenörer i Vemdalsfjällen.