Vår i Vemdalen

Vårvinter i Vemdalen bjuder på vårskidåkning, sol, snö och långa ljusa dagar på fjället. Åk utför på förmiddagen, ta en avkopplande längdtur på eftermiddagen och avsluta dagen i en solgrop på fjällen med lite god matsäck. Glöm inte solskyddsfaktor och vatten när ni ger er ut, chansen finns att det blir rejält varmt.

Vår i Vemdalen

Vårweekend i Vemdalen

Vårweekend i Vemdalen med familjen eller bästa vännerna är en riktig energiboost. Åk skidor tillsammans, ta en eftermiddag i en solgrop på fjället med något gott att dricka och avsluta med en bastu och lite skönt häng på altanen i kvällssolen. Middag äter ni hemma eller på någon av Vemdalens fantastiska restauranger, glöm inte att boka bord.

Det händer i Vemdalen i vår

Två barn står i skidbacke och håller stavarna över huvudet i Vemdalen

Vemdalsstörten

I början av April är det dags för Vemdalsstörten, en störtloppstävling för hela familjen där första pris är 20 000 kronor. Bara att valla skidorna, gå in i Anjamode och kasta sig ner. Det anordnas massor med andra roliga aktiviteter denna helg så även om du inte åker skidor kommer du hitta något kul att göra i vårsolen.

Skidåkare på kvällen i Vemdalen

Vemdalen Winter Finale

Sista skidåkninghelgen bjuder på vårskidåkning, ute-after-ski, Björnrike challenge och häftiga Dammracet. Björnrike Challenge är en parallellslalomtävling som alla får delta i.

Dammracet är en blöt tillställning iaf för den som inte vågar ta tillräckligt med fart, klä ut dig till något skoj och försök ta dig torrskodd över dammen.

GLada ungdomar festar på vårforum i Vemdalen

Vårforum

Efter en lång härlig vinter är det dags att fira ut vintern och hälsa sommarsäsongen välkommen. Vårforum är årets fest och bjuder på bra artister och mycket fest.