Våra Tillval

Lakan och handdukar

Lakan och handukar 200 sek/person. Vill ni lyxa till det lite beställer ni färdigbäddade sängar och handdukar, 300 sek/person

Frukost

Boka till frukost till ert boende. Välj mellan 3 olika nivåer: Basfrukost, Lyxfrukost och Extra allt. För pris och tillgänglighet kontakta oss

Mellanstäd

Vill ni unna er lite extra så bokar ni in daglig städning med rena lakan och städ av kök och badrum. För pris och detaljerad information kontakta oss.

Liftkort

Beställ Liftkort till de som vill åka skidor. Liftkorten fås vid incheckning och ni kan sticka direkt ut i backen vid ankomst. För pris kontakta oss.

Bagagehämtning

Oavsett om ni åker tåg eller flyger till oss kan det vara skönt att ha transporten av bagage och skidor till boendet ordnat, pris från 1000 sek.

Mötesrum

Vi bokar gärna in mötesrum för er konferens och allt som kan behövas vid en dag i konferensrum.

Morgonrock

Boka till morgonrock till hela ert gäng. Pris från 120 sek/person ex moms.

Skräddarsy din upplevelse

Har ni speciella önskemål kring er konferensresa hjälper vi gärna till att skräddarsy er resa. Har ni miljömål på företaget hjälper vi gärna till att hitta rätt resa för er.

Aktiviteter

Vemdalen har flera aktivitetsbolag som levererar en mängd olika aktiviteter, året runt. Vad sägs om en Gokarttävling på is, björnsafari, eller en skotertur med en härlig utelunch? Kontakta oss för tillgänglighet och pris.