Vinter i Vemdalen

Vinter i Vemdalen är skidåkning, snö och ledig tid med de som betyder mest. Vårt boende passar allt från skidåkande familjer på sportlov till konferensgruppen till barndomsvännerna som vill åka iväg en helg. Förutom skidåkning finns mängder med aktiviteter för både stora och små. Vad sägs om isklättring, skoteråkning, köra gocart på isen, prova isfiske eller en halvdag på hästryggen.

Snö, skidåkning och tid tillsammans i Vemdalen

Aktiviteter i Vemdalen

Förutom skidåkningen både utför och på längden finns det mängder med aktiviteter att ägna sig åt på fjällsemestern i Vemdalen. Prova på hundspann, isklättring på vattenfall, åk på en skotertur, isfiska eller varför inte läsa en riktigt bra bok framför en sprakande brasa med en kopp varm choklad i näven. Under vintern ingår dessutom avresestäd i priset, du får mer semester helt enkelt.

Det händer i vinter i Vemdalen

Längdskidspår i Vemdalen

Jul och Nyår i Vemdalen

Jul och Nyår i fjällen är avkoppling, lugn och ro och massor med tid tillsammans. Packa in skidorna, julklapparna och den där boken du längtat efter att få tid att läsa och fira jul i lugn och ro. Avresestäd ingår och för maximal avkoppling bokar ni till bäddade sängar så ni kan börja semestern direkt när ni packat in era saker i stugan. Vissa väljer att fira som vanligt andra prioriterar skidåkning och avnjuter jul eller nyårsmiddagen i underställ. Ni gör det som passar er bäst, vi är övertygade om att ni kommer få en fantastisk semester hur ni än väljer att göra.

Två barn klappar en hund i snölandskap i Vemdalen

Sportlov i fjällen V 7-10

Vecka 7-10 är barnens veckor i Vemdalen. Finns det något bättre sätt att spendera sportlovet på än att åka skidor hela dagen, gå på after-ski för hela familjen och sen samlas framför den öppna spisen med ett roligt spel.

Valle är på plats, barnområden är välpreparerade och restaurangerna laddade för att ta emot er för en hel vecka av ledighet tillsammans.

Påsklov

Påsklov

Påsk i fjällen är sol, snö, skidåkning och lugn och ro. Varför inte flytta ut påskbordet på fjället och varva ätandet med lite skidåkning? Barnen kan åka snowracer och leka i snön, äggjakt i snön är väldigt uppskattat. Efter en dag i solen kan ni ta en bastu och sen mysa ner er i soffan framför en sprakande brasa och bara ta det lugnt. Avresestäd ingår så ni kan avsluta semestern i samma sköna semesterstämning som ni uppnått under veckan.