Vinter i Vemdalen

Vinter i Vemdalen är skidåkning, snö och ledig tid med de som betyder mest. Vårt boende passar allt från skidåkande familjer på sportlov till konferensgruppen till barndomsvännerna som vill åka iväg en helg. Förutom skidåkning finns mängder med aktiviteter för både stora och små. Vad sägs om isklättring, skoteråkning, köra gocart på isen, prova isfiske eller en halvdag på hästryggen.

Snö, skidåkning och tid tillsammans i Vemdalen

Aktiviteter i Vemdalen

Förutom skidåkningen både utför och på längden finns det mängder med aktiviteter att ägna sig åt på fjällsemestern i Vemdalen. Prova på hundspann, isklättring på vattenfall, åk på en skotertur, isfiska eller varför inte läsa en riktigt bra bok framför en sprakande brasa med en kopp varm choklad i näven. Under vintern ingår dessutom avresestäd i priset på de flesta av våra boenden, du får mer semester helt enkelt.

Det händer i vinter i Vemdalen

Boka sportlovsvecka i Vemdalen

Sportlov i Vemdalen

Boka ditt sportlovsboende redan idag!

Boka sportlovsboende i Vemdalen. Välj om du vill boka hel- eller halvvecka.

Sportlov, en klassiker i Vemdalen. I onlinebokningen ser du tillgängliga bokningsdatum och väljer om du vill komma hel- eller kortvecka. Sportlov är avkoppling, skidåkning, bygga snölyktor, mysiga spelkvällar framför brasan och framförallt ledig tid tillsammans. För den som gillar fart och fläkt finns rolig after ski, fantastiska restauranger och andra nöjen. Populära veckor som snabbt bokas och ibland blir helt fullbokade. Passa på att boka boende för ditt sportlov redan idag!

När du bor hos oss går det utmärkt att boka till lakan och handdukar eller varför inte bäddade sängar så det bara är att krypa ner när ni kommit fram och packat upp. Boka boende på Vemdalsskalet, Björnrike, Klövsjö och Storhogna.

Event i Vemdalen

Evenemang i Vemdalen

För aktuella event i Vemdalen besök Destination Vemdalens hemsida, här finns också länkar till alla duktiga entreprenörer i Vemdalsfjällen.