Björnrike

Björnrike i Vemdalen är familjernas paradis.

Här är backarna långa och breda och hela familjen kan åka tillsammans. Det finns gott om backrestauranger och mysiga boenden med ski-in ski-out läge. Från backarna i Björnrike har du en fin vy över dalen och inte minst nationalparken Sonfjället.

I Björnvallen finns massor med skoj för de minsta barnen, de lite större barnen tävlar nog gärna mot varandra i skicrossbanan. I backen finns grillplatser och värmestuga för den som vill varva med att äta i någon av alla backrestarauranger.

Efter en lång dag i skidbacken kan hela familjen koppla av i boendet tillsammans med en bastu, sprakande brasa och sällskapspel. Välkommen till härliga Björnrike

Snabbfakta om Björnrike:

 • Längdspår
 • Parkering
 • Familjevänliga backar
 • Backrestauranger
 • Barnområde
 • Gym
 • Skicrossbana
 • Shopping
 • Skiduthyrning
 • Stugor
 • Restauranger
Läs mer om resmålet

Björnrike i Vemdalen är familjernas paradis.
Här är backarna långa och breda och hela familjen kan åka tillsammans. Det finns gott om backrestauranger och mysiga boenden med ski-in ski-out läge. Från backarna i Björnrike har du en fin vy över dalen och inte minst nationalparken Sonfjället. I Björnvallen finns massor med skoj för de minsta barnen, de lite större barnen tävlar nog gärna mot varandra i skicrossbanan. I backen finns grillplatser och värmestuga för den som vill varva med att äta i någon av alla backrestauranger. Efter en lång dag i skidbacken kan hela familjen koppla av i boendet tillsammans med en bastu, sprakande brasa och sällskapspel. Välkommen till härliga Björnrike!

 

I Björnrike hyr AGO i Vemdalen ut semesterboenden perfekta för familjer. I Björnrike finns två områden att välja mellan, Blåbärskullen och Björnterrassen. Området Blåbärskullen är idealiskt för familjer som vill bo nära varandra men ändå ha sitt eget krypin. Här är det bara 50 meter till liften och läget är ski in ski out vilket passar familjer och korta barnben perfekt. Lägenheterna i Blåbärskullen har plats för 6 eller 7+1 personer, samtliga lägenheter har kök, vardagsrum, bastu, parkering och balkong.

Övre Björnterrassen 12 är totalt 95 kvm och rymmer 8 personer i 3 sovrum. Utsikten från huset är magisk med hela Sonfjället i blickfånget. Här har gästen också ski-in ski-out och nära till en av våra samarbetspartners Bräjks som satsar på närproducerade råvaror och vällagad mat både till lunch och middag. Lägenheten är omsorgsfullt inredd och det perfekta boendet för den skidåkande familjen som ställer krav på sitt boende i Vemdalen.

I Björnrike är skidåkningen alltid nära och bor du i Björnterrassen 38 så bor du i skidbacken. Det här är den perfekta lägenheten för familjen som prioriterar skidåkning och tid tillsammans. Det finns 5+1 bäddar i 2 sovrum och lägenheten är totalt 49 kvm. Här finns också en mysig terrass med västerläge, perfekt för mysig hemma afterski med hela familjen. Mer skidåkarboende än så här går inte att hitta.
I Björnrike hittar du några av Vemdalens bästa boenden, boka in er semester idag i detta mysiga familjeområde. Hos oss på AGO i Vemdalen ingår alltid avresestäd i priset när du hyr boende med oss dec-april.

Bilder från Björnrike

Här hittar du våra boenden i Björnrike