Grupp och konferens i Vemdalen

Här har vi samlat ett urval av våra gruppresor och konferenspaket i Vemdalen.

Vi har boende för allt från den stora gruppen till den lilla ledningsgruppen. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp att sy ihop ett paket på plats med skipass, aktiviteter m.m. eller vill klara er på egen hand.

Att bo i stugor i närheten av varandra är ett toppensätt att bo på konferensresan. Alla har sina egna krypin men åker skidor, går på after-ski, konfererar och äter middag tillsammans.

Tillval och skräddarsydda gruppresor och konferenspaket.

Vi skräddarsyr resor för skolresor, personalföreningar eller idrottsföreningar. Ingen grupp är för liten eller för stor, välkomna med er förfrågan!

Liftkort, bäddade sängar, ved eller kanske morgonrockar till hela gänget? Här hittar du alla våra tillval för konferensgrupper.

Gruppresor och konferenspaket från AGO Vemdalen

Utsikt från ett fönster över Storhognas skidbackar

Storhogna Högfjällshotell

Mer fjällkonferens än så här blir det inte. Storhogna Högfjällshotell och SPA har med sina 160 bäddar allt en grupp behöver för att få ut så mycket som möjligt av sin konferens. Mer fjällkonferens än ...
Villa Björnrike

Villa Björnrike

För konferensgruppen som vill lägga fokus på effektivitet, kreativitet och skidåkning. Det är ett unikt boende med plats för upp till 16 personer i 8 dubbelrum. Här bor ni med skidbacken utanför dörren och fullservice ...

Tillval till våra konferenspaket

Två män solar sig på varsin skoter i Vemdalen

Aktiviteter

Vemdalen har flera aktivitetsbolag som levererar en mängd olika aktiviteter, året runt. Vad sägs om en Gokarttävling på is, björnsafari, eller en skotertur med en härlig utelunch? Kontakta oss för tillgänglighet och pris.

Lakan & Handdukar

Lakan & Handdukar

Lakan och handdukar 200 SEK inkl. moms (160SEK exkl moms) per person. Vill ni lyxa till det lite beställer ni färdigbäddade sängar och handdukar, 350 SEK inkl moms (280 SEK exkl moms) per person.

Liftkort

Liftkort

Beställ Liftkort till de som vill åka skidor. Liftkorten fås vid incheckning och ni kan sticka direkt ut i backen vid ankomst. För pris kontakta oss.

Mellanstäd

Mellanstäd

Vill ni unna er lite extra så bokar ni in daglig städning med rena lakan och städ av kök och badrum. För pris och detaljerad information kontakta oss.

Morgonrock

Morgonrock

Boka till morgonrockar av ekologisk bomull till hela ert gäng. Kontakta oss för pris..

Skräddarsy din upplevelse

Skräddarsy din upplevelse

Har ni speciella önskemål kring er konferensresa hjälper vi gärna till att skräddarsy er resa. Har ni miljömål på företaget hjälper vi gärna till att hitta rätt resa för er.

Skicka offertförfrågan