Erbjudanden

Boka ditt vinterboende idag

Boka ditt vinterboende idag

Vintern 2021 ligger nu ute för bokning och vi längtar efter gnistrande snöflingor, frasande manchestersvängar och långa längdturer på fjället. När du bor med AGO i Vemdalen ingår alltid avresestäd i priset nov-april, så du får mer tid över till skidåkning och familjen. Mer semester helt enkelt. 1 december 2020 – 30 april 2021 gäller följande: Skulle myndigheterna fortsatt avråda från resor inom Sverige får du om/avboka ditt boende fram till 14 dagar före ankomst om du köpt avbeställningsskydd. Vid avbokning återbetalas ej avbeställningsskyddet, vid ombokning följer avbeställnings-skyddet med till nya bokningen. Skulle ingen avrådan finnas gäller våra vanliga bokningsvillkor.

Få ett dygn på köpet

Få ett dygn på köpet

Maj-November får du ett dygn på köpet när du bokar boende för 4 nätter. Dessutom erbjuder vi fri av och ombokning fram till 10 dagar innan ankomst på alla bokningar med ankomstdag mellan 1/5 och 31/8.

Fri av och ombokning

Konferens i Vemdalen

Konferens i Vemdalen

Konferera på skidor, vi har boende för både stora och små grupper. Ni väljer själva om ni vill köpa liftkort, ordna aktiviteter och middagar själv eller ta hjälp av oss.

Konferens i Vemdalen

Sportlov i Vemdalen

Sportlov i Vemdalen

Fira sportlov 2021 i Vemdalen! Sportlov i Vemdalen är långa dagar på fjället och härliga myskvällar i stugan med brasa och sällskapsspel.

Sportlov i Vemdalen

Bo 7 nätter betala för 5

Bo 7 nätter betala för 5

När du bokar 7 dygn med oss under sommar och höst betalar du bara för 5. Du får 2 nätter helt gratis och dessutom får du 20% på avresestäd om du bokar det i samband med ditt boende.

Fri av och ombokning på alla sommarbokningar!

Fira jul på skidor

Fira jul på skidor

Trött på att det slår gnistor om tomtens släde? Vi har lösningen. Packa in julmaten, klapparna, skidorna och familjen i bilen och fira jul i Vemdalen i år.

Fira jul på skidor i år