Om AGO

AGO  bedriver fastighetsskötsel, städ och uthyrning av förmedlade lägenheter och hus för turistiskt boende i Åre och Vemdalen.

 

AGO i Vemdalen är en nysatsning av AGO Mitt i Åre. AGO i Vemdalen jobbar med områdena Björnrike, Vemdalsskalet, Klövsjö, Storhogna, Kvisthån och Vemdalen By. Vår ambition är att ha ett brett utbud som passar allt från två prismedvetna vänner som prioriterar skidåkning till boende för stora familjer eller högtidsfirande. Vi tar på oss förvaltningsuppdrag av fastigheter, allt från små stugor till större bostadsrätter, inget jobb är för litet eller för stort. Vi utför alla typer av städuppdrag, allt från byggstäd till avresestäd och när man hyr av oss ingår avresestäd alltid under vinterperioden.

AGO Mitt i Åre ligger precis som namnet säger mitt i Åre, norra Europas största skidort. Vi är ett lokalt företag som funnits i byn ca tio år och tycker om att göra det vi gör. Vi har öppet året runt och med vår centrala placering är det lätt att vara gäst och lätt att nå oss.

Vår styrka är serviceglädjen och många små och stora fastighetsägare, husägare och lägenhetsägare har valt att låta oss ta hand om deras fjällboende. Det gäller städ, fastighetsskötsel, uthyrning och alla möjliga och omöjliga extratjänster; Vi gör allt från att renovera badrum till att komma med julgran, storstäda eller besikta bilar.

Vi har mycket god kunskap om de hus och lägenheter vi förmedlar vilket är en trygghet för både ägaren och den gäst som hyr. Många är de gäster som blir stamgäster och vår önskan och förhoppning är att även du kommer ingå i den skaran. Du bokar enkelt och smidigt online på www.mittiare.se och www.agoivemdalen.se

Städtjänster

Vi utför veckostäd, storstädning, fönsterputs, bygg- och flyttstäd. Du kan även köpa påfyllning av köksutrustning, städutrustning och förmedling av kemtvätt. Vill du köpa VIP till dina gäster eller ha frukosten i kylen innan ankomst ordnar vi det. Linne, handdukar, barnsäng och extrasäng går naturligtvis att hyra.

Fastighetsskötsel

Vi har jourhållning dygnet runt året runt samt avtal med vaktbolag. Vi tar hand om felanmälan, rondering, snöskottning, gräsklippning, poolskötsel och provtagning, ombyggnationer och visst elarbete. Vi har god rutin för ventilations- brand- och hisslarm, koder, lås, huvudsäkringar och andra frågor som uppstår. I Åre har vi hand om ca 1500 hus och lägenheter. I Vemdalen växer vi stadigt och flera större förfrågningar.

Värdegrund

Vår värdegrund och vår strävan är att det ska vara personligt, flexibelt och tryggt att vara kund hos oss.

Personligt – för oss är det viktigt att våra kunder upplever att det är nära och enkelt att få hjälp av oss.

Flexibelt – Vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss efter våra kunders behov samt hitta lösningar på små och stora uppdrag är en styrka

Tryggt – våra kunder ska alltid kunna lita på att vi gör uppdragen med god kvalité samt inom överenskommet tid och pris.

AGO i Vemdalen heter vårt varumärke och bolaget AGO Servicebolaget i Vemdalen AB. Sedan 2005 ägs det av Lars-Göran Larsson, Tommy Ekberg, Per-Erik Dillner, Kent Kristofferson och Lars Ocklind och har ca 25 anställda.

 

 VD för AGO i Vemdalen är Patrik Pettersson Wallberg. Ansvarig på plats är Lisa Sjelin.